ROERMONDVOL licht
Hotel Roermond
image

ROERMONDVOL licht

Geniet van de nieuwe ROERMONDVOL Licht route door de sfeervol verlichte straten van onze binnenstad met als hoogtepunt een unieke & hartverwarmende videoshow op het Stadhuis.

✨ Op het Stadhuis start dagelijks om 16.45 uur de videoshow “Once upon a time… a love story in the sky” ???? (ong. 5 min.) met geluid die zich elk half uur herhaalt (t/m 7 januari 2024). De laatste show is om 21.15 uur.
✨ Ook onderdeel van de route zijn de feestelijke projecties die vanaf 16.00 uur continue tot 0.00 uur op de Steenen Brug aan de Roerkade en op het Stationsplein te zien zijn (zonder muziek).
✨ Maak beslist tijdens de route ook een memorabele foto met de diverse verlichte XXL fotospots die verspreid door de binnenstad staan.
✨ De ROERMONDVOL Licht route is gratis.

 

hotel-roermond.jpg
Hotel-Roermond-Receptie.jpeg
Beste Prijsgarantie
 — 

Boek Hotel Roermond voor een onvergetelijk verblijf.

Alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en betaalbaar verblijf in de historische stad Roermond vindt u bij Hotel Roermond. Ons middelgroot hotel met 50 kamers en 8 suites heeft 4 sterren, maar wij bieden een 3-sterrenprijs.

Prik een vorkje tijdens ontbijt, lunch en diner

Om uw honger te stillen hoeft u niet ver te gaan. Binnen ons hotel geniet u in brasserie De Lobby van een uitgebreid ontbijtbuffet, lekkere lunch of heerlijk diner.

Reserveer nu uw lunch of diner

Perfecte bereikbaarheid


Ons hotel ligt pal naast het bus- en treinstation van Roermond. Bereikbaarheid van ons hotel met het openbaar vervoer is dus geen probleem. Als u met de auto komt, parkeert u helemaal gratis in onze parkeergarage. Wilt u uw elektrische auto opladen? Dan kan dat. En komt u lekker sportief met de fiets? Dan kunt u die veilig stallen en eventueel opladen in onze fietsenstalling.

Vergaderen kan bij ons

Zoekt u een goede vergaderplek? Ook dan is Hotel Roermond voor u dé plek. Want het hotel beschikt over 3 vergaderzalen. 1 voor 20 personen en 2 voor 10 personen.

Boek meteen een vergaderzaal

Komt u naar Roermond voor zaken, voor romantiek voor 2 of om te shoppen? Dan is Hotel Roermond dé perfecte uitvalsbasis in hartje stad.

Houdt u van wandelen?
Boek dan bij ons het Pieterpad-arrangement Hotel Roermond. Lees meer >>