ROERMONDVOL licht
Hotel Roermond
image

ROERMONDVOL licht

Geniet van de nieuwe ROERMONDVOL Licht route door de sfeervol verlichte straten van onze binnenstad met als hoogtepunt een unieke & hartverwarmende videoshow op het Stadhuis.

✨ Op het Stadhuis start dagelijks om 16.45 uur de videoshow “Once upon a time… a love story in the sky” ???? (ong. 5 min.) met geluid die zich elk half uur herhaalt (t/m 7 januari 2024). De laatste show is om 21.15 uur.
✨ Ook onderdeel van de route zijn de feestelijke projecties die vanaf 16.00 uur continue tot 0.00 uur op de Steenen Brug aan de Roerkade en op het Stationsplein te zien zijn (zonder muziek).
✨ Maak beslist tijdens de route ook een memorabele foto met de diverse verlichte XXL fotospots die verspreid door de binnenstad staan.
✨ De ROERMONDVOL Licht route is gratis.

 

hotel-roermond.jpg
Hotel-Roermond-Receptie.jpeg
Beste Prijsgarantie
 — 

De hotelgasten van Hotel Roermond

Zakelijk


Komt u voor zaken naar (de regio) Roermond? Dan is Hotel Roermond de ideale plek om te verblijven. Ook als u in Düsseldorf of Maastricht moet zijn, checkt u bij ons in. Want u bent binnen 45 minuten met de auto in Düsseldorf en met de auto of trein binnen 30 minuten in Maastricht. Heeft u vervoer nodig? Moet u al voor het ontbijt weg? Alles is bij ons bespreekbaar.

Familie en vrienden

Voor een toeristisch bezoek aan Roermond en omgeving boekt u Hotel Roermond. Ons hotel zit in hartje centrum waar veel te beleven valt. En van hieruit bent u ook snel in andere steden, dorpen en gebieden.

Als u een gezellig familie- of vriendenweekend wilt organiseren, wordt dat in ons hotel een echt succes. Wij hebben maar liefst 6 familiekamers. Is uw familie of vriendenclub groter? Dan is dat geen probleem, want wij hebben ook hotelkamers met een verbindingsdeur. Komt u met een groot gezelschap? Neem dan even contact op via reserveringen@hotelroermond.nl of +31(0)475 316548.

 

Natuur en cultuur

Voor cultuur snuiven en de stilte opzoeken in de natuur is regio Roermond de perfecte uitvalsbasis voor u.

Roermond is een stad met veel historie. U kijkt uw ogen uit bij zoveel oude gebouwen en musea. Bent u een liefhebber van wandelen, fietsen en watersport? Dan kunt u uw hart ophalen rondom de Roer en Maasplassen en in Nationaal Park De Meinweg.

Check voor meer informatie