ROERMONDVOL licht
Hotel Roermond
image

ROERMONDVOL licht

Geniet van de nieuwe ROERMONDVOL Licht route door de sfeervol verlichte straten van onze binnenstad met als hoogtepunt een unieke & hartverwarmende videoshow op het Stadhuis.

✨ Op het Stadhuis start dagelijks om 16.45 uur de videoshow “Once upon a time… a love story in the sky” ???? (ong. 5 min.) met geluid die zich elk half uur herhaalt (t/m 7 januari 2024). De laatste show is om 21.15 uur.
✨ Ook onderdeel van de route zijn de feestelijke projecties die vanaf 16.00 uur continue tot 0.00 uur op de Steenen Brug aan de Roerkade en op het Stationsplein te zien zijn (zonder muziek).
✨ Maak beslist tijdens de route ook een memorabele foto met de diverse verlichte XXL fotospots die verspreid door de binnenstad staan.
✨ De ROERMONDVOL Licht route is gratis.

 

naamloos-40-van-79.jpg

Geniet bij Brasserie De Lobby

In Hotel Roermond eet u lekker bij Brasserie De Lobby. U geniet ’s ochtends van een uitgebreid ontbijtbuffet, ’s middags van een smakelijke lunch en ’s avonds van een heerlijk diner.

Ook buiten ons hotel kunt u rekenen op veel culinaire hoogstandjes in Roermond. Wij helpen u graag met het kiezen van een passend restaurant.

MENU

De lekkerste gerechten worden vanuit onze open keuken geserveerd. Heerlijke broodjes, Flammkuchen, frisse salades… het is te veel om op te noemen.

 

Check de menukaart van Brasserie De Lobby

 

Restaurants in de omgeving

Restaurant 't Roerpotje
Stationsplein 13
6041 GN Roermond
0475-332325
info@roerpotje.nl

Dagelijks geopend vanaf 17:00 uur
De keuken is geopend tot 21:00 uur