Winter Arena Roermond
Hotel Roermond
image

Winter Arena Roermond

 

Van 1 december tot en met 7 januari, wordt de betoverende binnenstad van Roermond getransformeerd tot een nieuw en uniek winterevent. Het historische Munsterplein, gelegen in het hart van de stad, wordt het toneel voor de Winter Fever Arena. Een betoverend paviljoen verrijst boven de monumentale kiosk, omhuld door een sfeervolle winterse sfeer. Binnenin biedt het transparante paviljoen een gevarieerd scala aan entertainment voor bezoekers. De hele winter lang zal de binnenstad bovendien prachtig verlicht zijn, waardoor de totale belevingswaarde nog verder wordt verhoogd.

Kom genieten onder een betoverend dak en creëer herinneringen in de Winter Fever Arena!


 

 

 

 

naamloos-40-van-79.jpg

Geniet bij Brasserie De Lobby

In Hotel Roermond eet u lekker bij Brasserie De Lobby. U geniet ’s ochtends van een uitgebreid ontbijtbuffet, ’s middags van een smakelijke lunch en ’s avonds van een heerlijk diner.

Ook buiten ons hotel kunt u rekenen op veel culinaire hoogstandjes in Roermond. Wij helpen u graag met het kiezen van een passend restaurant.

MENU

De lekkerste gerechten worden vanuit onze open keuken geserveerd. Heerlijke broodjes, Flammkuchen, frisse salades… het is te veel om op te noemen.

 

Check de menukaart van Brasserie De Lobby

 

Restaurants in de omgeving

Restaurant 't Roerpotje
Stationsplein 13
6041 GN Roermond
0475-332325
info@roerpotje.nl

Dagelijks geopend vanaf 17:00 uur
De keuken is geopend tot 21:00 uur