Bereikbaarheid & parkeren

Hotel Roermond ligt midden in het centrum van Roermond, letterlijk op de stoep van NS-Station. Per openbaar vervoer is het hotel dus perfect te bereiken.

Ook met de auto is het hotel uitermate goed bereikbaar. Vanuit de richting Maastricht, Eindhoven/Weert of Venlo, volgt u, in Roermond de ANWB-aanduidingen: ‘Station”. U kunt u gratis gebruik maken van de parkeergarage "Stationspark", Maria Theresialaan 12 achter het NS-Station. Bij het inrijden ontvangt u een ticket dat u bij inchecken aan de receptie kunt afgeven. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u hiermee weer gratis kunt uitrijden. Deze parkeergarage ligt op 5 minuten loopafstand. Van hieruit loopt u onder de tunnel door naar Hotel Roermond. 

Komt u met de fiets? Dan kunt u uw fiets stallen in de beveiligde fietsenstalling van het NS station op slechts 2 minuten loopafstand (tegen betaling). Het Outlet Centrum ligt op 10 minuten lopen en ook het historische stadscentrum loop u vanuit het hotel zó in.

In de inpandige parkeergarage (op reservering) van Hotel Roermond bevinden zich ook oplaadpunten voor elektrische auto’s en een fietsenstalling voor onze gasten(op reservering) . U kunt op het NS-station een fiets huren en vanuit ons hotel op de fiets de omgeving verkennen.

 

Route

Voor de snelste en makkelijkste route kunt u ook gebruik maken van routenet
Voor eventuele tijden van het openbaar vervoer kunt u gebruik maken van 9292ov

Vliegvelden

Voor een overzicht van de vliegvelden in de buurt van Hotel Roermond verwijzen we u graag door naar de pagina vliegvelden.