hotel-roermond.jpg
Hotel-Roermond-Receptie.jpeg
Beste Prijsgarantie
 — 

Boek Hotel Roermond voor een onvergetelijk verblijf.

Alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en betaalbaar verblijf in de historische stad Roermond vindt u bij Hotel Roermond. Ons middelgroot hotel met 50 kamers en 8 suites heeft 4 sterren, maar wij bieden een 3-sterrenprijs.

Prik een vorkje tijdens ontbijt, lunch en diner

Om uw honger te stillen hoeft u niet ver te gaan. Binnen ons hotel geniet u in brasserie De Lobby van een uitgebreid ontbijtbuffet, lekkere lunch of heerlijk diner.

Reserveer nu uw lunch of diner

Perfecte bereikbaarheid


Ons hotel ligt pal naast het bus- en treinstation van Roermond. Bereikbaarheid van ons hotel met het openbaar vervoer is dus geen probleem. Als u met de auto komt, parkeert u helemaal gratis in onze parkeergarage. Wilt u uw elektrische auto opladen? Dan kan dat. En komt u lekker sportief met de fiets? Dan kunt u die veilig stallen en eventueel opladen in onze fietsenstalling.

Vergaderen kan bij ons

Zoekt u een goede vergaderplek? Ook dan is Hotel Roermond voor u dé plek. Want het hotel beschikt over 3 vergaderzalen. 1 voor 20 personen en 2 voor 10 personen.

Boek meteen een vergaderzaal

Komt u naar Roermond voor zaken, voor romantiek voor 2 of om te shoppen? Dan is Hotel Roermond dé perfecte uitvalsbasis in hartje stad.

Houdt u van wandelen?
Boek dan bij ons het Pieterpad-arrangement Hotel Roermond. Lees meer >>