Shoparrangement
Hotel Roermond
Discount slider image

Shoparrangement

Kom shoppen in de gezellige Roermondse binnenstad, sla uw slag het Designer Outlet Center of struin over de weekmarkt op zaterdag.

Nog geen zin om naar huis te gaan of nog niet klaar met shoppen?
Boek dan hier ons Shoparrangement

 

 

 

 

Beste Prijsgarantie
 — 

De hotelgasten van Hotel Roermond

Zakelijk


Komt u voor zaken naar (de regio) Roermond? Dan is Hotel Roermond de ideale plek om te verblijven. Ook als u in Düsseldorf of Maastricht moet zijn, checkt u bij ons in. Want u bent binnen 45 minuten met de auto in Düsseldorf en met de auto of trein binnen 30 minuten in Maastricht. Heeft u vervoer nodig? Moet u al voor het ontbijt weg? Alles is bij ons bespreekbaar.

Familie en vrienden

Voor een toeristisch bezoek aan Roermond en omgeving boekt u Hotel Roermond. Ons hotel zit in hartje centrum waar veel te beleven valt. En van hieruit bent u ook snel in andere steden, dorpen en gebieden.

Als u een gezellig familie- of vriendenweekend wilt organiseren, wordt dat in ons hotel een echt succes. Wij hebben maar liefst 6 familiekamers. Is uw familie of vriendenclub groter? Dan is dat geen probleem, want wij hebben ook hotelkamers met een verbindingsdeur. Komt u met een groot gezelschap? Neem dan even contact op via reserveringen@hotelroermond.nl of +31(0)475 316548.

 

Natuur en cultuur

Voor cultuur snuiven en de stilte opzoeken in de natuur is regio Roermond de perfecte uitvalsbasis voor u.

Roermond is een stad met veel historie. U kijkt uw ogen uit bij zoveel oude gebouwen en musea. Bent u een liefhebber van wandelen, fietsen en watersport? Dan kunt u uw hart ophalen rondom de Roer en Maasplassen en in Nationaal Park De Meinweg.

Check voor meer informatie