Sjoemelmert Roermond
Hotel Roermond
Discount slider image

Sjoemelmert Roermond

Beleef de Sjoemelmert in Roermond!

De Sjoemelmert, al meer dan 50 jaar een traditie in Roermond, is de ultieme combinatie van jaarmarkt, braderie, rommelmarkt, hobbymarkt en kunstmarkt. Jaarlijks trekt deze gezellige markt duizenden bezoekers. Dit jaar vindt de Sjoemelmert plaats op woensdag 24 en donderdag 25 juli.

Kom genieten van de unieke sfeer en maak er een onvergetelijk verblijf van in ons hotel. Wij heten u van harte welkom!

Beste Prijsgarantie
 — 

De hotelgasten van Hotel Roermond

Zakelijk


Komt u voor zaken naar (de regio) Roermond? Dan is Hotel Roermond de ideale plek om te verblijven. Ook als u in Düsseldorf of Maastricht moet zijn, checkt u bij ons in. Want u bent binnen 45 minuten met de auto in Düsseldorf en met de auto of trein binnen 30 minuten in Maastricht. Heeft u vervoer nodig? Moet u al voor het ontbijt weg? Alles is bij ons bespreekbaar.

Familie en vrienden

Voor een toeristisch bezoek aan Roermond en omgeving boekt u Hotel Roermond. Ons hotel zit in hartje centrum waar veel te beleven valt. En van hieruit bent u ook snel in andere steden, dorpen en gebieden.

Als u een gezellig familie- of vriendenweekend wilt organiseren, wordt dat in ons hotel een echt succes. Wij hebben maar liefst 6 familiekamers. Is uw familie of vriendenclub groter? Dan is dat geen probleem, want wij hebben ook hotelkamers met een verbindingsdeur. Komt u met een groot gezelschap? Neem dan even contact op via reserveringen@hotelroermond.nl of +31(0)475 316548.

 

Natuur en cultuur

Voor cultuur snuiven en de stilte opzoeken in de natuur is regio Roermond de perfecte uitvalsbasis voor u.

Roermond is een stad met veel historie. U kijkt uw ogen uit bij zoveel oude gebouwen en musea. Bent u een liefhebber van wandelen, fietsen en watersport? Dan kunt u uw hart ophalen rondom de Roer en Maasplassen en in Nationaal Park De Meinweg.

Check voor meer informatie