Shoparrangement
Hotel Roermond
Discount slider image

Shoparrangement

Kom shoppen in de gezellige Roermondse binnenstad, sla uw slag het Designer Outlet Center of struin over de weekmarkt op zaterdag.

Nog geen zin om naar huis te gaan of nog niet klaar met shoppen?
Boek dan hier ons Shoparrangement

 

 

 

 

Beste Prijsgarantie
 — 

Bereikbaarheid van en route naar Hotel Roermond

Bereikbaarheid openbaar vervoer
Hotel Roermond ligt midden in het centrum van Roermond, letterlijk op de stoep van het NS-station. Via het openbaar vervoer kunt u ons hotel dus perfect bereiken.
Voor eventuele tijden van het openbaar vervoer check 9292ov.


Routebeschrijving
Ook met de auto is ons hotel goed bereikbaar.

 • Vanuit Amsterdam
  vanaf A2, afslag 40 Kelpen-Oler naar N280 richting Roermond.
  Sla rechtsaf naar Buitenop. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Minderbroederssingel en Willem II Singel. Houd links aan en rij door op de Willem II Singel. Sla na 450 meter (meteen na de tunnel) rechtsaf naar het Stationsplein.
 • Vanuit Arnhem/Venlo
  Vanaf A50 naar A73. Neem afslag 20-Roermond-Oost naar N293 richting Roermond-Oost. Sla rechtsaf naar de Koninginnelaan. Sla na 2 kilometer rechtsaf naar de Willem II Singel. Sla na 450 meter (meteen na de tunnel) rechtsaf naar het Stationsplein.
 • Vanuit Maastricht/België
  Volg de A2, neem afslag 22 naar A73, dan afslag 20 Roermond-Oost, sla rechtsaf naar de Koninginnelaan. Sla na 2 kilometer rechtsaf naar de Willem II Singel. Sla na 450 meter (meteen na de tunnel) rechtsaf naar het Stationsplein.

Waar kunt u parkeren?
Hotel Roermond heeft een ruime parkeergarage die u als hotelgast gratis kunt gebruiken. In de parkeergarage laadt u uw elektrische auto op. Komt u met de fiets? Dan stalt u die in onze fietsenstalling. Op het NS-station kunt u ook een fiets huren en zo de omgeving verkennen.
Is de parkeergarage vol? Parkeer dan gratis in parkeergarage Stationspark, Maria Theresialaan 12. Dit is meteen achter het NS-station. Van daaruit is het nog geen 5 minuten lopen naar Hotel Roermond. Bij het inrijden van de parkeergarage ontvangt u een ticket dat u bij uw uitcheck aan onze hotelreceptie kunt laten afstempelen. Zo kunt u gratis de parkeergarage verlaten.